Bestel Abdi’s boek en steun de Abdi Nageeye Foundation

In de aanloop naar de NN Marathon Rotterdam is het boek ‘Abdi Nageeye – Atleet zonder grenzen’ verschenen bij Uitgeverij Lucht. In het boek door auteur André van Kats vertelt Abdi voor het eerst tot in detail over de bijzondere reis die hij heeft afgelegd in zijn leven en lees je alles over zijn huidige bestaan als atleet. Ook zijn beweegredenen om de Abdi Nageeye Foundation te starten komen aan bod in het boek.

‘Mijn leven is van jongs af aan heel afwisselend,’ zegt Abdi. ‘Ik ben nooit lang op één plek gebleven en heb mede daardoor een brede interesse. Diezelfde afwisseling zit ook in het boek. Als lezer zit je het ene moment in Somalië en een paar hoofdstukken later in Syrië of in Oldebroek. Je leest over mijn leven en over mijn sport, maar ook over politiek of geschiedenis. Het verhaal in het boek gaat in die zin, net zoals ikzelf, alle kanten op. Ik ben net dertig en sta voor mijn gevoel pas aan het begin van mijn leven, maar heb al zoveel meegemaakt dat ik ook al een heel leven achter me heb. Dat leven is nooit saai geweest en dat geldt ook voor het boek. Toen ik het terug las, ben ik er doorheen gevlogen.’

Van elk exemplaar van dit boek dat wordt verkocht via de website van Uitgeverij Lucht gaat een deel van de opbrengst direct naar de Abdi Nageeye Foundation. Klik hier om het boek te bestellen en zo de stichting te steunen.