Oprichtingsakte Abdi Nageeye Foundation getekend

Daags na de Egmond Halve Marathon is bij notariskantoor Ten Berge notarissen in Nijmegen de oprichtingsakte van de Stichting Abdi Nageeye Foundation getekend. Met het zetten van de handtekeningen onder de akte door de vijf bestuursleden van de stichting, onder wie Abdi Nageeye, is de oprichting officieel bekrachtigd.

De oprichting van de Abdi Nageeye Foundation werd aansluitend aan de ondertekening gevierd met koffie en taart op het kantoor van Global Sports Communication, het managementbureau van Abdi. Jos Boeve, voorzitter van de Abdi Nageeye Foundation, kreeg daar symbolisch een voorzittershamer overhandigd door Abdi.

Met de officiële oprichting van de Abdi Nageeye Foundation ging een langgekoesterde wens van de naamgever van de stichting in vervulling, door zich via zijn sport te gaan inzetten voor zijn geboorteland.