15 maart 2019

D O N E R E N

Wil jij een bijdrage leveren?

Maak dan gebruik van onderstaande module.
Je kunt elk gewenst bedrag kiezen en selecteren of je dit eenmalig, maandelijks of jaarlijks wilt doneren. Je donatie wordt in samenwerking met Stichting WhyDonate en Stichting Mollie Payments uitgevoerd, dit is ook terug te zien op je bankafschrift.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct naar ons rekeningnummer een donatie over te maken. Dit kan op rekeningnummer NL13 INGB 0009 4633 97 t.n.v. Stichting Abdi Nageeye Foundation.

Hartelijk bedankt!

Waar wordt mijn donatie aan besteed?

Met jouw donatie draag je bij aan de missie van de Abdi Nageeye Foundation. Voor veel kinderen in Nederland is sporten en spelen vanzelfsprekend. Het is belangrijk voor hun ontwikkeling, want ze kunnen nieuwe vaardigheden opdoen en beter leren omgaan met tegenslagen. Dankzij jouw donatie kunnen we kinderen in Somalië dezelfde kansen te bieden en ervoor zorgen dat ook zij kunnen sporten en spelen. Zo leren zij elkaar te vertrouwen, samen te spelen en elkaar te respecteren.

Op deze website houden we je op de hoogte welke activiteiten we met donaties aan de Abdi Nageeye Foundation ondersteunen, lees ons beleidsplan voor meer informatie. Elk jaar publiceren wij een jaarverslag dat hier uitgebreid inzicht in geeft.