Doe mee aan de Virtuele Midwinterloop en draag bij aan onze stichting!

We hebben een fantastische reden om je loopschoenen (weer) aan te trekken! Op 6 februari 2022 vindt de Virtuele Midwinterloop plaats en met jouw deelname ondersteun je de Abdi Nageeye Foundation. Loop je ook mee?

Voor jou is het misschien vanzelfsprekend om buiten te spelen (lees: hardlopen), maar dat is het in het geboorteland van Abdi zeker niet. In Somalië vond 25 jaar lang een burgeroorlog plaats en was veilig sporten en spelen voor kinderen niet mogelijk. En nog steeds zijn er onvoldoende sport- en spelvoorzieningen voor Somalische kinderen. Door jouw benen te laten spreken tijdens deze virtuele run draag jij bij aan een vertrouwde omgeving zodat ook deze kinderen veilig kunnen sporten en spelen.

Meld je aan via het online inschrijfformulier (inschrijving sluit 5 februari 23:59) en krijg ná inschrijving toegang tot onze stravaclub waar je kunt deelnemen aan ons clubevenement. Je kunt je aanmelden voor de virtuele 8km, virtuele 10 Engelse Mijlen (16,1km) of de virtuele 25km. Een mooie knipoog naar de Midwinter Marathon, waarbij we willen benadrukken dat dit geen initiatief is van dit mooie evenement. Omdat het een virtuele run betreft kun je na aanmelding besluiten om het evenement vanuit huis te lopen in je eigen omgeving. Het is dan ook niet plaats- of tijdsgebonden.

Onder de deelnemers verloten we 4 prijzen beschikbaar gesteld door partners van deze online run:

1. Een online meet & greet met Abdi Nageeye
2. Het boek Atleet zonder grenzen (met het levensverhaal van Abdi Nageeye)
3. Een 5D Loopanalyse in het Loop Expertisecentrum in Apeldoorn
4. Een hardloopclinic van Dennis Licht, hardloopcoach en oud-trainingsmaatje van Abdi Nageeye

Namens de stichting willen wij Loop Expertisecentrum Apeldoorn en Dennis Licht | Running, Coaching & Adviezen bedanken voor het mogelijk maken van deze run!

Deelnamekosten zijn 8,00 €. En je kunt vrijwillig een extra donatie doen.